Rustfritt stål Wire Rope S Reason

Korrekt bruk av ståltråd av rustfritt stål er å sikre at levetiden til den viktige garantien, rustfritt ståltråd og i den praktiske applikasjonsprosessen, rustfritt ståltrådtak på grunn av operatørens uforsiktighet, er det ingen standardoperasjon forårsaket av Bruk av tau av tråden, noe som medfører en viss sikkerhetsrisiko. Her, Chuang Yi for alle å oppsummere de to neste grunnene.

Den første er å bøye tretthet, rustfritt ståltråd, gjentatte ganger gjennom rustfritt ståltrådtråd, hjulet eller hjulskraperen, en rekke bøyninger, rustfritt ståltrådtak, som er lett å gjøre tretthet av ståltråd, redusert seighet, noe som til slutt fører til ødelagt ledning. Og tretthet brutt ledning vises i den alvorligste bøyningen av ytre ledningen. Normalt betyr utseendet på tretthetbruten ledning at rustfritt ståltråd allerede er nært for sent bruk. Resultatene viser at bøyningsutmattelsens levetid for rustfritt ståltråden er nært relatert til D / d-forholdet (dvs. forholdet mellom diameteren D på rullen og trådens diameter), Stainless Steel Wire Rope sikkerheten faktor og taustrukturen er nært beslektet.

Den andre er spenning, spenning og vibrasjon forårsaket av tretthet, rustfritt stål Wire Rope rustfritt ståltråd i starten og bremsens start, bundet wire før og etter belastningen, vil strekkspenningen føre til metallutmattelse. I tillegg er rustfritt ståltråd ofte utsatt for forvrengning, og vibrasjon er også årsaken til tretthet. Prinsippet om tretthetsskader er under påvirkning av stress, den første finkornede ståltrådsoverflaten på grunn av en rekke glidelåser for å danne den opprinnelige sprekken, Stainless Steel Wire Rope og deretter sprekktips under virkningen av skjærspenning gjentatt plastisk deformasjon, slik at sprekk forplantning til brudd. Dens tretthet forårsaket av den brutte ledningen generelt flat, hovedsakelig i overflaten av ledningen, og veldig vanlig.

Transport: Lastetråden kan brukes til å bære tau av tau eller stålrør inn i akselhullet, da tauet settes i begge ender av røret, er forbudt fra den høye, direkte rullende ned, Rustfritt stål Wire Rope må du bruke overgangspringbrett sakte glide ned eller med en kran som henger, må bunnhåndteringen, hvis du trenger å bære bære, ikke direkte pryve overflaten av tauet, for ikke å forårsake at overflaten av tauet som knuser langdistanse transport trenger å dekke dekselet, rustfritt stål wire for å forhindre påvirkning av regn forårsaket av korrosjon.

Daglig lagring: Lagring av rustfritt ståltråd, Rør av rustfritt stål skal plasseres i et ventilert og tørt rom for å hindre direkte sollys og varmluftsbake; som må være på utsiden, bør plasseres på høyere bakken, dekket med regndeksel. Rørfritt ståltråd Legg bakken over den generelle høyden på 300 mm eller mer.

Og hvis et hevetråd, hvis de hengende gjenstandene skal holde seg i luften, kan du ikke bruke enveis rundt vaieret, fordi vaieret har sin egen tendens til å løsne og vende. Rustfritt ståltrådtak vil gjøre gjenstander i luftrotasjonen,

Brukes som tau av kabeltråd, rustfritt ståltrådtråd, det brukes kun til spenning, kan velge enveis rundt tauet; bære virkningen av lastetråden, det beste valget av metalltråd, fordi det er bedre påkjenningsytelse.