Rustfritt stål Wire Rope Quality Performance

Ved produksjon av rustfritt ståltråd, rustfritt ståltråd er etterdeformasjonen et svært viktig skritt, etter at deformasjonen er tauet eller det rustfrie ståltråden ut av dysen, etter deformasjonen av deformasjonen av deformasjonen for å videreføre deformasjon. På denne måten kan Rustfritt stål Wire Rope oppnå bedre ikke-løse ytelser, men øker også den rustfrie ståltrådstrukturen til det kompakte, vertikale, rustfrie ståltrådet og rustfritt ståltrådoverflate jevnt og så videre.

Etter deformasjonen av tauet, hovedsakelig trykket av ledningen etter tauet gjennom flerkanals vertikal og horisontal deformasjon av valsen for gjentatt bøyningsretting.

Rør av rustfritt stål etter deformasjonen, Rør av rustfritt stål i tillegg til trykket i rustfritt ståltråd etter flerkanals vertikal horisontal trykkrullebøyning, men også rustfritt ståltrådtråd gjennom et par størrelsesruller, det kan spille en komprimering, dimensjonering effekt.

I de senere årene, med det økende nivået av Kinas industrielle og høyteknologiske kontinuerlig forskning og utvikling, er anvendelsesområdet for rustfritt ståltråd langsomt voksende og utvidet. Rør av rustfritt stål I mange bransjer har rustfritt ståltråd gradvis erstattet karbonståltråden, som et viktig utstyr for konstruksjon. Under Yasheng til alle, snakker spesielt om anvendelsen av rustfritt ståltråd.

1, i kjemisk industri, gjødsel, rustfritt stål Wire Rope kjemisk fiber og annet industrielt utstyr transformasjon, oppdatering utstyr på bruk av rustfritt stål wire;

2, anvendelse av et bredt spekter av rustfritt stål elektrode og et stort antall komponenter av rustfritt stål, fjærer, kontakter, etc., som brukes i rustfritt stål wire

3, elektrifiserte lokomotiver, kraftledninger på ringene, rustfritt ståltrådspinnehenger og kompensasjonshjuletilførsel av ståltråd, disse er rustfritt ståltråd for å bli utviklet områder;

4, har tidligere brukt et meget bredt spekter av industrielle nylonnettverk, og nå er en betydelig del av rustfritt ståltråden blitt erstattet. Rør av rustfritt stål Wire Rope Som den innenlandske profesjonelle produksjonen av rustfritt stål wire tau produsenter, har rustfritt stål wire tau applikasjoner vært involvert i jernbane elektrifisering, dekorasjon industri, kabel industri, fiskeindustri, rustfritt stål Wire Rope bil og motorsykkel industri og andre sektorer.

Med prosessen med kontinuerlig modenhet og stabilitet, er ståltråd av rustfritt stål gradvis til folks daglige liv i alle områder av penetrering. Uavhengig Steel Wire Rope Fra Kinas nåværende økonomiske utvikling av den generelle situasjonen, vil den fremtidige anvendelsen av rustfritt ståltråd fortsette å utvide. Yasheng hovedprodukter rustfritt stål wire tau, belagt nylon wire tau, stealth beskyttende nettverk med wire og andre produkter, rustfritt stål wire tau og utmerket kvalitet, utmerket ytelse

Rustfritt ståltråd i løfteområdet har også en viktig applikasjon, men generelt ser vi at scenen i rostfritt ståltrådenes applikasjoner er komplementære med noe tilbehør, rustfritt ståltrådtrådtråd og tilbehør i kontakt med slitasje hvordan å løse det?

Rustfritt stål for alle å finne ut noen få praktiske tips, vi tar en titt på:

Metode en: Ta en lang lengde av tauet, begge ender av bruken av tau kortet er solid, slik at krok og wire tau berører fra en rot inn i tre. Etter å ha tilført krok og wire tau berøringsmetode, rustfritt stål wire tau for å redusere konflikten mellom de to, slitasje, nyttig for å forlenge livet på kroken og wire.

Metode to: Du kan også ta et langt stålrør, i henhold til formen på vaieret settes inn i vaieret. Slik at stålrør og tilbehør utseende kontakt, spille vedlikeholdsutstyr og wire er ikke effekten av slitasje. Deksel kan også benytte annen informasjon, Rustfritt stål Wire Rope, som tykk gummislange, stålslange med høytrykksslange.

Ovennevnte to metoder er ikke vanskelig å implementere. Rustfritt stål Wire Rope kan bidra til å redusere slitasje mellom rustfritt ståltråd og tilbehør. Slitasje er en av hovedårsakene til å skrape ståltråd av rustfritt stål, redusere slitasje, rustfritt ståltråd og tror at levetiden kan forlenges mye.