Rør av rustfritt stål av servicelivet

Personer i bruk av rustfritt ståltråd, rustfritt ståltråd er mest håper, så mye som mulig for å forlenge levetiden for rustfritt ståltråd, men lyset er ikke, men først og fremst for å forstå hvilke faktorer som vil påvirke livet av rustfritt ståltråd for å foreskrive riktig medisin. Ved daglig inspeksjon av rustfritt ståltråd må vi være oppmerksom på bruken av rustfritt ståltrådstilstand, rustfritt ståltråd for å beskytte fenomenet elastisk reduksjon. I noen tilfeller (vanligvis relatert til arbeidsmiljøet), vil elasticiteten til vaieret bli betydelig redusert, og hvis du fortsetter å bruke operasjonen, vil det medføre mange sikkerhetsrisiko.

1, produksjonsprosessen. Rustfritt ståltråd er laget av en rekke rustfritt ståltrådspenn, ferdig produkt, rustfritt ståltråd og vri kvaliteten på prosessen, bestemmer kvaliteten på rustfritt ståltråd. Den rustfrie ståltråden er vanligvis varmvalset av høy kvalitet stålbørst i en mindre diameter sirkel, og deretter etter gjentatt kald trukket fra diameteren av rustfritt ståltråd. Rør av rustfritt stål Hvis kvaliteten på rustfritt ståltråd og vridprosessen ikke kan garanteres, er det nødvendig å redusere levetiden for rustfritt ståltråd. Derfor må det rustfrie ståltovet i produksjonsprosessen først sikre at kvaliteten på rustfritt ståltråd og vri prosessen, så i utgangspunktet for å sikre kvaliteten på rustfritt ståltråd for å forlenge levetiden for rustfritt ståltråd.

2, slitasje. Slitasje er delt inn i ekstern slitasje og innvendig slitasje. Ekstern slitasje er hovedsakelig i forbindelse med bruk av rustfritt ståltråd og tauet og andre gjenstander forårsaket av overflatekontakt, slik at det faktiske arbeidet skal være på vanlig rustfritt ståltråd for å unngå unilateral slitasje, rustfritt ståltråd Tau så langt som mulig for å få hele slitasje på rustfritt stål. Bruk den rustfrie ståltråddiameteren smal, bruddbelastningen reduseres. Innvendig slitasje er hovedsakelig rustfritt ståltråd gjennom rulle eller trisse når lasten hovedsakelig presses på siden av rustfritt ståltråden, og på grunn av bøyning av rustfritt ståltråd, rustfritt ståltråd mellom de forskjellige ståltrådene mellom kraften, rustfritt stål wire Rope mellom aksjene og økningen i kraften mellom aksjene, slik at den interne slitasje av rustfritt stål wire, når det hyppige arbeidet med konsentrasjonen av kraft, slik at intern brutt wire. Wear kraftig redusert livet til Senyuan rustfritt stål wire.

3, ødelagt ledning. Stengetråd av rustfritt stål er delt inn i bruken av brukket ledning og bruken av ødelagte ledninger, så "kullgruvesikkerhetsforskrifter" gir rustfritt ståltråd i suspensjonen før og ved bruk av monofilamentprestasjonstesting. Ved bruk av rustfritt ståltrådtak fordi det rustfrie ståltrådet gjentas i skiven eller ruller rundt viklingen, en rekke bøyninger, lett å gjøre utmattelse av ståltråd, redusert seighet og til slutt fører til ødelagt ledning. Ikke-produktkvalitetsfaktorer forårsaket av ødelagte tauulykker og forfremmelse av arbeid er det en annen grad av forhold. Rustfritt ståltrådspiral Den ødelagte ledningen forårsaket av tretthet vises vanligvis på ytre siden av ledningen med strengeste krølling av trådene. Bøyning av tretthet brutt ledning vil øke ettersom belastningen øker og bøyevinkelen minker.

4, elastisitet i rustfritt stål pleier å være ledsaget av følgende flere fenomener:

EN.

B. Wire tau forlengelse;

C. Når delene presses mot hverandre, er det et mellomrom mellom ledningene og trådene;

D. Det lille brune pulveret kommer frem i tauets tau;

E. Selv om det ikke er ødelagt, men ledningen er ikke lett å bøye, og diameterreduksjon er rett og slett fordi ledningens slitasje skyldes mye raskere. Denne situasjonen vil føre til plutselig deformasjon i den dynamiske belastningen, den skal umiddelbart slettes.