Rustfritt stål Rigging Design og helse

Rustfritt stål rigging design og helse, kundenes langsiktige bruk av rigging prosessen vil alltid støte på noen problemer, og selv ulykker, rustfritt stål Rigging så hvordan du riktig velger og bruker rustfritt stål rigging og slynge er svært viktig, gir vi kunder med noen få forslag:

1. Fremstilling av rigg av rustfritt stål må være standardisert.

2. For å styrke bruken av sikkerhetsstyring i rustfritt stål, å gjøre spesiell styring, dedikert bruk, lagring av faste punkter, regelmessig inspeksjon, Stainless Steel Rigging tidsriktig skrap, og gjør en god jobb i vedlikehold og vedlikehold av slynge.

3. Styr sikkerhetsopplæringen til personell i rustfritt stål, styr personalet til sikkerhetspropaganda og utdanning, men legg også vekt på forbedring av sikkerhetsteknisk kvalitet. Krev brukeren å mestre den grunnleggende sikkerhetstekniske kunnskapen om rigg av rustfritt stål, rustfritt stålrigg som er kjent med grunnleggende ytelse eller brukskrav for rustfritt stålrigging, for å forstå beregningen av tyngdepunktet og mengden av slynge i forskjellige bruksmiljøer , å mestre sikkerhetsinspeksjonsmetoden og skrapstandarden på slynge. Bare ved å mestre denne grunnleggende sikkerhetskunnskapen, Rostfritt Stål Rigging og bruk det rasjonelt i praksis, kan vi sikre riktig bruk av rustfritt stål rigging for å sikre sikkerhet av heising og løfting.


Hvordan skal vi effektivt unngå ulykken i heiseprosessen?

1. Slingens grener skal være symmetriske og jevnt fordelt i design, med samme vertikale vinkel. Flere kombinasjoner av slynger kan ikke overstige den maksimale vinkelen i den vertikale retningen.

2. Slynge må være riktig plassert og tilkoblet på en sikker måte, Riggfritt stål og slynge skal monteres på lasten slik at lasten kan balanseres til bredden på slyngen.

3. Slynge for å styrke beskyttelsen, vekk fra skarpe kanter, friksjon og slitasje.

4. For å unngå en farlig ulykke, kan lasten ikke vippes eller gli fra slynge, slik at lastbalansen og stabiliteten skal opprettholdes.

Rostfritt stål Rigging Hvis 304 av roten ikke er magnetisk, og bare 400 av materialet er magnetisk. Fordi det er ferrit.


300 system tilhører austenittens kropp. Rosting av rustfritt stål Merk også at kjedet uten magnetplater ikke representerer 304, Rosting av rustfritt stål fordi det nå er 201, 202 av dette materialet.


201, 202 materialer i samsvar med internasjonalt standard nikkelinnhold bør være 2 nikkel og 4 nikkel. Men det innenlandske er ikke det samme. 201 har flere nivåer av nikkel, slik som 0,3 nikkel 0,8 nikkel og 1 nikkel. 304 av innholdet er 8 nikkel. Du kan kjøpe noen potions. Rostfritt stål Rigging For å kjøpe 8 nikkel. Du kan også gjøre spektrometeret.