Rustfritt stål Wire Rope Svært Nødvendig

I mange bruksområder må toppen av rustfritt ståltrådene koble til tilbehør, og ledningstråd og tilbehør er sikker. Tilkoblingsmåte for sikker bruk er meget nødvendig. Rustfritt stål Wire Rope må vi ta en bestemt metode til toppen av Festeforbindelsen i rustfritt stål. Her er noen vanlige måter å gjøre dette på:

(1) Strikkemetode.

I det faktiske produksjonslivet er den vanligste festemetoden strikkemetoden, ved hjelp av den hjerteformede mansjettringen for å brette det rustfrie ståltrået, rustfritt ståltrådspinnen og enden av trådtrådets tau inn i tauhuset, gjentatt $ antall ganger, og til slutt bundet eller med hodet tett til linjen. Under drift er rustfritt ståltrådslang ikke mindre enn 20 ganger større enn diameteren av rustfritt ståltråd for å sikre sikker bruk.

(2) korthodet festet.

Hodet er et spesielt verktøy for å fikse ståltråd av rustfritt stål. På slutten av et rustfritt ståltråd, bruk strikkemetoden for å feste armringen, og bruk hodet for å stramme det. Fast, i henhold til diameteren av rustfritt ståltråd, skal være utstyrt med tilsvarende antall Chuck. Wire Rope Diameter I de 7 18mm skal være utstyrt med 3 Chuck, 19 27mm skal være utstyrt med 4 kort hodet, 28 37mm skal være utstyrt med 5 Chuck, rustfritt stål Wire Rope 38 skal være utstyrt med 6 headers. For å sikre at strekkstyrken til korthodet ikke skal være mindre enn 80% av strekkraften for rustfritt ståltråd, skal rustfritt ståltrådsledning brukes i henhold til rustfritt ståltråden ved hjelp av metoden.

(3) Legeringstrykkhodemetode.

Først av alt, enden av det rustfrie ståltråden i samsvar med trykket på enheten for å dele, og hver streng for å redde hodet. Lengden på spalten kan ikke overstige lengden på legeringshylsen, og deretter bøye toppen av ståltauet ut av det aktuelle hullet, rustfritt ståltrådsliste alle de separate tauene som er satt inn i linjen, det siste settet i Lussow sett av komprimering kan være.

(4) Avtakbar ledd.

Hovedanvendelsen til denne metoden er kilehylsen, vaieret kan brukes til å koble kilen med konstruksjonen etterpå. Imidlertid kan denne metoden bare garantere at tauets kraft i tauet er 90%.

Ved produksjon av ståltråd av rustfritt stål er rustfritt stål Wire Rope etter deformasjon et svært viktig skritt, etter deformering av strengen eller rustfritt ståltråd. Etter døret, etter deformasjon av ytterligere deformasjon for å eliminere stress. På denne måten kan den oppnå bedre ytelse av løsen, men øker også den rustfrie ståltrådenes struktur av den kompakte, rustfrie ståltrådstangen av rustfritt ståltrådets lengderetning og rustfri ståltrådets overflatejevnhet og så videre kvalitet.

Den bakre deformasjonen av strengene foregår hovedsakelig gjennom gjentatt bøyning og rettning av trådene etter at trykkpressende dør gjennom de vertikale og horisontale deformasjonsrullene.

Rør i rustfritt stål Etter deformasjonen, i tillegg til linjen dør etter rostfritt ståltråd for flerkanals vertikal horisontal trykkrullbøyning, rustfritt ståltråd, men også rustfritt ståltrådtråd gjennom et par størrelsesruller, det kan spille en komprimering, liming effekt.