Chuangyi Metal produkter co, Ltd ligger i den største kjente rustfritt stål baseDainan byen, Xinghua, Taizhou City, Jiangsu provinsen, Kina. Det er et privat selskap som dekker et område på 12.000 og eide en registrert kapital på 28 millioner yuan. Det er 142 ansatte inkludert 6 mekanikere. Ourproduct samlebånd fasiliteter som brukes i produksjon av rustfritt stål og Titan produkter inkluderer: Smeltehytta, varme og kalde rolling, smiing, wire tegning, wire wisting, stempling, carting sager, etc.
Våre hovedprodukter inkluderer: rustfritt stål wire tau, galvanisert wire tau, plastbelagt wire tau og riggings; rustfritt stål wire, våren wire, hydrogen utgivelsen wire og andre rustfritt stål wire-serien. rustfritt stål vinkel bar, rustfritt stål runde bar, rustfritt stål kvadrat bar, rustfritt stål flat bar og andre Rustfrie profiler; Titan materialer og produkter.
Etter år med utvikling, har det kommet til å være strategiske skala med integrere samlingen av vitenskap og teknologi, produksjon og handel, samling av rå matedal og produkter, samlingen av kunstnerisk pakking, overflatebehandling og produksjon som lagt et solid grunnlag for utviklingen av selskapet.
Vårt firma er i nært samarbeid med mange virksomheter både hjemme og i utlandet. Produkter salget til mange andre land og vårt marked er stabil. Med årlig produksjon av rustfritt stålprodukter opp til 2000 tonn og Titan produkter mer enn 150 tonn er vårt selskap foran i hjemmemarkedet. Våre produkter er utmerket kvalitet og god pris som brukes i petroleum, kjemiske, tekstil, luftfart, fiske, arkitektur og presisjon instrumenter, etc. Ledelsen er under standard IS09001:2000 og CE. Møte customersand #39; Vi behandler våre produktkvalitet viktig som livet vårt er behov vårt første mål. Vi prøver vårt beste for å betjene våre kunder med oppriktighet.

MED STADIG PERFEKT SYSTEM. VI TILPASSER SEG ENDRING AV MARKEDET. (STADIG UTFORME NYE PRODUKTER. VI GÅR UTOVER SELV GRENSE. Med STADIG BEDRE KVALITET andamp; TEGN AV VÅRE ANSATTE. VI ER Å SKAPE KVALITET LIFE.AS EN MODEN OG NØKTERN) VIRKSOMHET I DAG. VI ER FULLT overbevist OM AT VI HAR PLIKT OG muligheten TIL å OPPRETTE Eandquot; CHUANCYIandquot; NYE ERAI